Time Warner Center

Efter en promenad i Central Park, ett måste vid varje New Yorkbesök, är maffiga Time Warner Center i parkens sydvästra hörn ett utmärkt ställe att vila både fötterna och ögonen på.

Byggnaden är enastående design på såväl utsida som insida, och här finns också utmärkt offentlig konst. På bottenplanet som är öppet för allmänheten finns lyxbutiker, caféer restauranger och en 6000 kvadratmeter stor matbutik specialiserade på nyttiga högkvalitativa matvaror. Whole foodsbutiken är välbesökt och uppskattad bland boende i området för sitt stora välsorterade sortiment, och här kan du hitta allt inom hälsokost såväl som hållbart producerade råvaror som ekologiskt och biodynamiskt odlat.

Bland butikerna i shoppingcentret finns modebutikerna Hugo Boss, Tourneau Watch Store, Armani Exchange, ljusexperterna Bose, chokladerian Godiva och många fler exklusiva butiker att strosa runt bland på shoppingturen. H&M och FACE Sthlm kanske inte känns exklusivt för oss, men i USA har dessa butikskedjor en helt annan status. 

Titta även inom franska hudvårdsbutiken L'Occitaine och hyllade kosmetikhandeln Sephora. Bland restaurangerna lyfts Landmarc ocfta fram av de trogna besökarna, liksom indiska buffén i Whole Foodsbutiken.

I helhet uppskattas gallerian för omgivningarna, den fräscha och rena inredningen och faciliteterna, närheten till Central Park som gör detta till en trivsam och vacker oas i storstadens hektiska brus. 

Närmaste station: 59 St - Columbus Circle (1, 2, A, B, C, D)

Bilder

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan