Staten Island Mall

Staten Island är en av de distrikt, buroughs, New York är indelat i, och Staten Island Mall är detta buroughs enda inomhusgalleria och likaså största handelscenter. Här finns över tvåhundra butiker att välja på och den shoppingsugne lär hitta något av intresse oavsett vad man är ute efter. 

De tongivande butikerna i Staten Island Mall är som i flera andra köpcentrum Macy's, JC Penney's och Sears, alla varuhus med avdelningar med mode, inredning och skönhet. Men Staten Island Mall erbjuder även en rad butiker ur den högre skalan, till exempel modedesignern Micharl Kors har butik här och du hittar även Armani, Guess, Gap och Banana Republic. Många av dessa high end-butiker är nyöppnade under de senaste åren då utbudet raffinerats något i gallerian. 

De senaste årens upprustning innebär också att gallerian ökat i popularitet bland New Yorkborna, men även om gallerian är full av besökare råder ofta en lugnare och mer inbjudande stämning än i andra förortsgallerior i staden, och här kan hela familjen känna sig välkommen.
Köpcentrets food court, restauranger och caféer är uppskattade bland besökarna och erbjuder ett brett utbud av mat för den hungrige. 

Det finns gott om parkering för den bilburne, och parkeringen är gratis för alla besökare. 

Öppettider: Måndag till lördag 10:00 - 21:00, Söndag 11:00 - 18:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan