Saks Fifth Avenue - lyxvaruhus

Saks Fifth Avenue, som har valt att inkorporera adressen i butiksnamnet för att visa vilken typ av butik man är, tävlar med Blomingdale´s och Bergdorf Goodman om att vara de abslouta landmärkena på New Yorks shoppingkarta. Detta lyxvaruhus har sin flaggskeppsbutik på Manhattans Upper East Side och är ett välkänt namn i modevärlden. Saks Fifth Avenue har även fler butiker runtom i USA och e-handel via sin hemsida.

På Saks Fifth Avenue är den genomgående känslan av lyx slående. Stort och luftigt med minimalistisk inredning såväl som skyltning, stilrent rakt igenom. Lyxkänslan förstärks av de väl tilltagna provrummen där du verkligen får upplevelsen av lyxshopping, och personalen vet att matcha lyxkänslan med sin service. 

På de hela nio våningarna av lyxvaror för kvinnor, män och barn finns de stora designermärkena som Michael Kors, Theory, Stella McCartney och Vera Wang representerade och på detta varuhus hittar du plagg och accessoarer du inte kommer att se någon annanstans. Både kvalitet och priser rör sig förstås i den övre skalan i denna butik, och det styr också vilken kundkrets som rör sig här. Hit går du lika mycket för upplevelsen som för själva shoppingen, och Saks Fifth Avenue är ett utflyktsmål i shoppingstaden New York som inte får missas för den som vill kalla sin en sann fashionista.

Öppettider: Måndag till lördag 10:00 - 20:00, Söndag 11:00 - 19:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan