Queens Center

I stadsdelen Queens hittar du gallerian Queens Center som är en klassisk stor inomhusgalleria med ett hundratal butiker i olika kategorier. Detta är ett populärt ställe att spendera tid på även om det inte är shoppingen som lockar, och på gallerians caféer och food court är det ofta fullsatt, liksom att det är livligt och folktätt runtom i köpcentret. 

Publiken är yngre och det vimlar av tonåringar här. Under helger och storhelger är det ofta trångt och fullt av kunder i köpcentret. Det är lätt att hitta hit med goda kommunikationer både av bussar och tunnelbana, och att resa kollektivt är att rekommendera då parkeringen ofta är svår att hitta plats på och trafiken hektisk.

Bland de butiker som representeras i Queens Center finns vanliga varuhus som JC Penney's och Macy's, modekedjor som Forever 21 som har en stor butik i Queens Center och mindre butiker och kiosker som huserar runtom i köpcentret. Här finns också typiska modebutiker som är vanliga i USA men svåra eller omöjliga att hitta i Sverige, till exempel American Eagle Outfitters och Armani Exchange. Disney Store säljer barnkläder och The Gap kläder för alla, likaså Guess och H&M. För barnen har Lego en egen butik i gallerian.

Öppettider: Måndag till Lördag 10:00 - 21:30, Söndag 11:00 - 20:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan