Manhattan Mall

Den som är ute efter en galleria utan att behöva lämna centrum hittar Manhattan Mall mitt på, som namnet antyder, Manhattan. Denna gallerias stora fördel är det centrala läget och att den har nedgångar till tunnelbanesystemet inbyggda. Lättåtkomligt och centralt alltså, ingen risk att åka vilse. Gallerian består av fyra våningar varav de två nedersta är helt vikta åt en stor JC Penny's-butik som är ett klassiskt varuhus med avdelningar för herr- dam- och barnkläder, heminredning, kök, badrum och allt annat man förväntar sig på ett varuhus. JC Penny's är en kedja med varuhus över hela USA.

Detta är inte New Yorks största galleria, och mycket av ytan upptas av JC Penny's, men för oss svenskar finns här guldkorn vi inte hittar på hemmaplan, såsom Victoria's Secret-butiken som ju blivit känd även i Sverige genom deras populära tv-sända modevisningar som blivit tradition runt jul.

Gallerian har inte kvar den food court som förr var populär, och inte heller andra matställen men sådana finns i närheten för den som blir hungrig. Gallerian är ren och fräsch med god service och besökarna uppskattar detta, närheten till tunnelbanan och de butiker som finns här. Manhattan Mall är väl värd ett besök för den som har vägarna förbi.

Öppettider: Måndag till Lördag 09:00 - 21:30, Söndag 10:00 - 20:30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan