Macy's

Macy´s är en av USAs absolut största varuhuskedjor med nära åttahundra butiker över hela landet. Macy's varuhus sortiment är heltäckande över medelskalan, medan systerkedjan Bloomingdale's med samma ägare har en lyxigare framtoning. Bara i New Yorks stad har Macy's ett flertal butiker, men flaggskeppet ligget på Herald Square på Manhattan, nära Broadway och Manhattan Mall. Detta är Macy's största butik, fram till 2009 var den till och med världens största varuhus, och även kedjans huvudkontor ligger här.

Alla vanliga varuhusavdelningar återfinns i den jättelika flaggskeppsbutiken, spridda över flera våningar, och det kan tyckas övermänskligt att orka igenom hela den jättelika butiken. Sätt av tid för ditt besök, och sikta in sig på de avdelningar som lockar mest. Detta är inte varuhuset där u hittar de allra billigaste kläderna, men i mellanprisregistret kan fynd av märkeskläder göras. 

Blandmärkena finns mycket amerikanskt som vanligtvis inte syns på den svenska marknaden, så passa på att leta bland kläder du kommer att vara ensam om att bära här hemma.

Runt högtider och storhelger är varuhuset smyckat på överdådigt amerikanskt manér, och det kan vara trångt i butiken då den är ett klassiskt turistmål i New York. Likaså kan det vara tätt av besökare under helgerna, så välj tid för ditt besök beroende på vilken shoppingupplevelse du är ute efter.

Öppettider: Måndag till lördag 09:00 - 21:30, Söndag 11:00 - 20:30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan