Lord & Taylor

Lord & Taylor är ännu en av de klassiska modebutikerna som gett New Yorks paradgata Fifth Avenue sitt rykte som en av världens främsta modegator. I över nittio år har flaggskeppsbutiken levererat mode till New Yorkborna medan Lord & Taylor har växt till en kedja med butiker över hela landet. Flaggskeppsbutiken är också känd för att ha uppfunnit konceptet personal shopper och ha varit den första butiken som julpyntar sina skyltfönster enbart för att förnöja kunderna och inte för att marknadsföra varor. 

Lord & Taylor var också första modekedja att ha en kvinnlig ordförande.

De kunder som bekänner detta som sin absoluta favoritbutik berättar om det breda men högkvalitativa sortimentet, på alla avdelningar hittar du alltid vad du söker. Varuhuset är också rent och fräscht med bra faciliteter, något som är viktigt för att besöket i sin helhet ska bli den fläckfria upplevelse Lord & Taylor satsar på att ge sina kunder. 

Många uppskattar varuhuset för dess många och välsorterade reor och att det inte är lika turistigt som många av de andra varuhusen. Här kan du oftast shoppa i lugn och ro och inte behöva trängas och köa länge till kassan. Du som föredrar mindre butiker framför hektiska varuhus kan ändå uppskatta besöket här.

Öppettider: Måndag till lördag 10:00 - 21:00, Söndag 11:00 - 19:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan