Loehmann's

I likhet med Century 21 är Loehmann's ett varuhus inriktat på att sälja kvalitet och design till riktigt låga priser. Här kan modeälskaren göra superfynd och komma över high end-produkter till vrakpris med lite tur, och sortimentet är stort, alltid finns det något av intresse här för den shoppingsugne.

De tre våningarna är spävkade med fynd, och intrycket kan vara lite kaotiskt, ta dig tid att leta igenom sortimentet efter just dina favoriter. På gatuplanet hittar du skönhet, smink, hudvård, enorma mängder skor och accessoarer. Upp för trapporna är plan 2 och 3 helt upptagna av dammode och i källaren finns ett digert sortiment för herrarna. På damavdelningen finns en speciell avdelning för Petites, med mindre storlekar.

På Loehmann's är priserna alltid lägre än i vanliga handeln, men inte sällan har de dessutom reakampanjer som sänker priserna ytterligare.

Personalen är trevlig och hjälpsam, men något man ska tänka på är att provrummen på de övre våningarna inte är privata, så klä dig så att det känns bekvämt att prova kläder tillsammans med de andra kvinnliga kunderna eller var beredd att stå i kö till de privata provrummen på plan 2. Jämfört med andra fyndvaruhus som kan vara hektiska och fyllda av kunder är Loehmann's inte lika trångt och en bekvämare shoppingupplevelse.

Öppettider: måndag - söndag 09.00 - 22.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan