Kings Plaza Shopping Center & Marina

Kings Plaza är en galleria som innehåller mer än 120 olika butiker för allt mellan himmel och jord. Den är Brooklyns största shoppingcenter och butiker och bland dess största hyresgäster finns H&M, Macy's och Sears. Kings Plaza Shopping Center är enormt, med över 100 000 kvadratmeter affärsyta på två plan och ett parkeringsgarage med tio våningar. Det är också enkelt att at sig till med kollektivtrafiken då inte mindre än tio av New Yorks busslinjer har sin slutstation här. Butikerna i shoppingcentret skiljer mycket i både utbud och prisklass, så detta är verkligen stället med något för alla.

Bland butikerna syns flera av de största nationella kedjorna som elektronikkedjan Best Buy med sin jättebutik, och även smalare butiker som Victoria's Secret, Forever 21, Swarovski och flera delikatessbutiker. Inne i gallerian finns även en biograf och flera restauranger och snabbmatsställen. 

Kings Plaza Shopping Center har under sina dryga fyrtio år, shoppingcentret öppnade 1970, byggts om och förbättrats flera gånger, och nu tillhandahåller man ett flertal tjänster till sina besökare för att maximera shoppingupplevelsen. Hemsidan ger en bra bild över utbudet och annonserar även utförsäljningar och events för den som vill planera sitt besök i förväg. Som namnet antyder är shoppingcentret även tillgängligt vattenvägen, då det har en liten marina precis intill gallerian.

Öppettider: Öppet dygnet runt

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan