Henri Bendel

De riktigt stora väljer oftast att förlägga sin flaggskeppsbutik till shoppingens huvudstad New York. Det gäller också Henri Bendel vars fasad på de tre hopvuxna town houses som nu är butiken ger en bild av hur New York såg ut för över hundra år sedan. Första våningen är vikt åt en underbar samling handväskor av alla slag, märken och prisklasser samt smycken och skönhet och på plan två hittar du det stora utbudet accessoarer, där ett helt rum skapats enbart för hårpynt som diade, tiaror, rosetter och liknande. Här finns också en presentavdelning. 

På plan fyra hyser Henri Bendel den välrenommerade hårsalongen Frédéric Fekkai, ledd av en av landets ledande kändisstylister. I flaggskeppsbutiken hållls ofta speciella events, till exempel pop-up-stores inuti varuhuset av kända designers och märken. Dessa events hittar du i kalendariet på Henri Bendels hemsida, där du också kan läsa mer om vilka märken butiken saluför och hur sortimentet ser ut.

Hängivna kunder rekommenderar butiken för dess utbud som är svårmatchat och innehåller varor och märken som inte finns precia överallt, och ofta till bra priser. Sortimentet är brett, och här kan du hitta presenter till alla och samtidigt få en trevlig shoppingupplevelse i den härliga atmosfär som infinner sig i denna genomdesignade butik. 

En butik som är svår att gå ifrån tomhänt!

Öppettider: måndag - lördag 10.00 - 20.00, söndag 12.00 - 19.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan