Century 21

Century 21 är varuhuset som specialiserat sig på att alltid erbjuda designer- och märkeskläder till riktigt låga priser, alltid upp till 65% på ordinariepriset i handeln. Butiken ligger i Financial District, nära Ground Zero och Manhattans sydspets. Här kan du fynda massor av märkeskläder och utbudet av designerkläder är verkligen brett och billigt. Butiken är stor och kan upplevas kaotisk, men har nyligen renoverats och de trogna kunderna vittnar om en mycket bekvämare shoppingupplevelse efter omorganiseringen. 

Som med alla butiker med stort utbud kan man behöva leta en stund innan man hittar guldkornen i egen storlek, men här kan man verkligen göra fynd, och faschionistas och modeälskare kommer garanterat att lämna butiken nöjda. Män kan hitta cashmeretröjor, Guccikostymer och Hugo Bosskjortor till mer än halva priset och det är ofta herravdelningen som bjuder på de riktiga fynden på Century 21, men även damavdelningen är gigantisk och erbjuder högar av kläder till reapriser, till exempel av märkena Calvin Klein, DKNY och Juicy Couture.

Men dam- och herrkläder är inte allt, butiken hr också stora skoavdelningar, barnkläder, accessoarer och väskor, och en hemavdelning med inredning och köksartiklar, husdjurstillbehör och badrumsartiklar. När en reabutik som Century 21 har utförsäljning är det prisnedsättningar på 85% som gäller.

Öppettider: Måndag till lördag 09:00 %u2013 22:00, Söndag 11:00 - 20:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Stina Karlsson

Jag hittade väldigt billiga märkeskläder på det här shoppingcentret, så jag rekommendera varmt att du tar dig hit i och med det är centralt.

Speciellt skor ska du kolla efter här för det var verkligen billigt jämfört med Sverige.

karta
karta
Förstora kartan