Burlington Coat Factory

Burlington Coat Factory har namnet till trots inte längre enbart ytterrockar i sitt sortiment, även om det var så det började på nittonhundratjugotalet. Kedjan har 470 butiker över hela USA och affärsidén är att erbjuda märkesprodukter och kvalitet till priser långt under konkurrenternas nivåer. Kläder för både kvinnor, män och barn finns på hyllorna. Dessutom säljer man accessoarer och väskor, skor och sportkläder. Butikerna har även en separat babyavdelning, Baby Depot, där du hittar allt till den nyfödda och allt du behöver till det nya livet som småbarnsföräldrar samt en avdelning kallad Luxury Linens, som säljer hemtextilier och heminredning.

I New York finns flera butiker, men den på West 23rd Street är dem största, men tre välorganiserade våningar fulla av kläder och andra varor. Andra våningen är herravdelning och har även en mindre sektion med Big&Tall-sortiment, alltså större storlekar för dig som kräver det. 

Det här är ett bra ställe att köpa billiga presenter eller shoppa prisvärt. Förvänta dig inte samma shoppingupplevelse som på de stora lyxvaruhusen, så går du förmodligen härifrån både nöjd och med kassar in händerna. Dock kan det vara långa köer vid kassorna och hektiskt i butiken, så välj ditt tillfälle om du inte är sugen på konkurrens om fynden.

Öppettider: Måndag till lördag 09:00 - 21:30, Söndag 10:00 - 20:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan