Barney's

En av de större kedjorna med stora butiker i New York är Barney's, som länge varit en av Upper East Sides klassiska varuhus med sin stora butik. Många stamkunder föredrar Barney's framför de främsta konkurrenterna Saks, Bergdorf's och Bloomingdales. Det nio våningar höga varuhuset är liksom sina konkurrenter ett utpräglat lyxvaruhus med fokus på mode och design, men har även avdelningar för skönhet och hudvård, kök och heminredning och en stor barnavdelning med både kläder, leksaker och inredning till barnkammaren. 

Varuhuset är i framkant när det gäller trender och lägger stor vikt vid att presentera det senaste för sina kunder. Stor inspiration finns att hämta både i den fysiska butiken och på Barney's hemsida. 

Herravdelningen är stor, välsorterad och ett populärt ställe att handla för blivande brudgummar. Här kan personalen ge den utmärkta service man förväntar sig av ett högklassigt varuhus. Butiken har också ofta välsorterade reor där det går att göra riktiga fynd i slutet av säsongen. Ofta finns mycket mer på rea än vad som anges på hemsidan.

På kosmetikaavdelningen kan du hitta asiatiska och europeiska märken som annars är svåra att hitta i USA, och personalen är oerhört kunnig inom sitt område och gärna guidar dig igenom det enorma utbudet samt ger dig värdefulla sminktips och god service.

Öppettider: Måndag till lördag 10:00 - 20:00, Söndag 11:00 - 18:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan