Zenkichi

Zenkichi tillhör den absoluta toppen när det gäller japanska restauranger i New York. Det är en modern brasserie och den erbjuder det allra bästa från det japanska köket i nytänkade former. Hos Zenkichi har de passion för sake och serverar med stolhet enbart de bästa sorterna. De kan erbjuda över 50 olika varianter av noggrant utvalda flaskor från olika områden i hela Japan. Det är just passion och specialiteter som kännetecknar Zenkichi. Hos dem hittar du ingen sushi på menyn utan de koncentrerar sig på det som de är bäst på, sake och japanska smårätter, vilket de lyckas med till perfektion. Du kan välja mellan en avsmakningsmeny eller á la carte.

Restaurangen är inredd på ett typiskt japanskt sätt med bamboo och små, intima bord för par eller för mindre grupper. Lokalen är ganska så mörk och atmosfären privat, så Zenkichi passar perfekt om du vill ta med din älskade på en romantisk middag. Zenkichi tillhör en av de allra mest romantiska restaurangerna i hela New York, men självklart så är även större sällskap välkomna. 

Du hittar Zenkichi i Brooklyn, på 77 N 6th St, och det är lätt att ta sig hit både med bil eller kommunalt. Restaurangen är öppen för middag från tisdag till söndag varje vecka. En middag hos Zenkichi är oförglömlig så se till att inte gå miste om denna speciella restaurang, för det kommer att vara ett minne för livet.

Öppettider: tis-lör 18.00 - 00.00, sön 17.30 - 23.30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan