The Sea Grill

The Sea Grill som är belägen i det berömda Rockefeller Center, 19 West st 49th st, är den perfekta platsen för den som vill skämma bort sig själv och sitt sällskap under New York-resan. Den här restaurangen omnämns i princip alltid när man pratar om New Yorks främsta restauranger och skälen till det är många, inte minst deras underbart färska fiskar och skaldjur. Men det är inte bara deras fisk och skaldjur som är i särklass, även deras desserter är något alldeles extra och sätter pricken över i:et efter en utsökt måltid. Utöver det bidrar även utsikten och den excellenta servicen till att göra denna restaurang till en unik upplevelse. Om du är ute efter något extra kommer du inte att bli besviken hos The Sea Grill.

Under veckodagarna är The Sea Grill öppen för både lunch- och middagsgäster, men på lördagarna serverar de enbart middag. På söndagar är restaurangen helt stängd. Som tidigare påpekats så har restaurangen en fin utsikt, du kan bland annat se den kända Rockefeller skridskobanan. Under vintertid när rinken är öppen erbjuds en exklusiv trerättersmeny med VIP-behandling för skridskosugna. 

2007 vann The Sea Grill det prestigfyllda priset Ivy Award och det är något som de självklart är mycket stolta över. Hos The Sea Grill är en sak säker, du kommer alltid att bli bemött på det bästa sätt och maten kommer aldrig att göra dig besviken.

Öppettider: Mån-Fre 11:30 - 22:00, Lör 17:00 - 22:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan