Hard Rock Café

Hard Rock Café är känd världen över för deras kärlek för musik och mat. Här kan du njuta av hamburgare i toppklass, fräscha sallader och smörgåsar som får det att vattnas i munnen samtidigt som du beundrar deras kollektion av souvenirer upphängda längs väggarna. De har bland annat minnen från världskända artister som The Beatles, Madonna, Nirvana, Elvis Presley, Led Zeppelin, Billy Joel, Gwen Stefani och The Ramones. 

I New York är Hard Rock Café beläget på 1501 Broadway vid Times Square. Restaurangen är en av stadens största med 708 sittplatser. Till restaurangen hör även en enorm butik där du kan handla med dig alla möjliga tänkbara presenter till dina nära och kära och även ett roligt minne från New York till dig själv. De säljer bland annat kläder, broscher och dricksglas. Hard Rock Café har även en stor lokal för konserter och andra events, allt för att alltid underhålla maximalt. Restaurangen håller öppet dagligen för lunch och middag. De har nyligen även börjat att servera frukost mellan 08.00-10.00 fredag till söndag. 

Ifall du har en fest eller ett event som ska hållas i New York är detta den perfekta platsen att göra det på. Hard Rock Café har möjlighet att hålla evenemang för upp till 1000 personer och de kommer att hjälpa dig med planering, shower och mat för att göra din tillställning helt oförglömlig. Men även om du är i New York utan något speciellt att fira, glöm inte bort att passera Hard Rock Café för en smaklig måltid, massvis med underhållning och en rundtur i shopen.

Öppettider: mån-tors, sön 11.00 - 00.30, fre-lör 11.00 - 01.30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan