Greenhouse 36

Greenhouse 36 är hotellrestaurangen som tillhör DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South. Restaurangen ligger på tionde våningen och och består av en inglasad matsal samt en takterass, så vart du än sitter i lokalen kan du njuta av din måltid samtidigt som du i lugn och ro beundrar utsikten över New Yorks skyskrapor. Hos Greenhouse 36 kan du glädja dig med en massiv frukostbuffé, en trevlig lunch eller en välsmakande middag, men restaurangen lämpar sig även för dem som bara vill koppla av med en drink före eller efter maten.

Det är lätt att hitta till Greenhouse 36 då restaurangen och hotellet ligger smidigt belägget på den 36:e gatan, mitt på Manhattan, och nära viktiga sevärdheter som Times Square, Broadway och Central Park. Därför passar restuarangen perfekt när du vill vila benen och koppla av efter en lång dag av sightseeing. Greenhouse 36 har en varm och vänlig atmosfär och restaurangen är känd för sitt fokus på organiska, närproducerade råvaror. 

För att du ska få möjligheten att på enklaste sätt njuta av deras fantastiska frukostar varje dag under din vistelse i New York, rekommenderar vi att du bor på DoubleTree by Hilton Hotel. Men vare sig du är en hotellgäst eller inte, är Greenhouse 36 en av New Yorks pärlor som du definitivt inte bör missa.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan