Good Enough to Eat

Good Enough to Eat öppnade sina portar redan 1981 och har sedan dess blivit en stor succé. Det är inte så konstigt eftersom denna restaurang erbjuder måltider som är mycket mer än bra nog för att ätas. Konceptet är hemlagad, klassisk amerikansk mat i en vänlig och lantlig miljö. Restaurangen ligger på 483 Amsterdam Avenue och är öppen varje dag för frukost, lunch och middag. På menyn hittar man godsaker som pannkakor med ägg och bacon, kalkonburgare och en mängd olika fantasifulla sallader. När du är här missa heller inte Good Enough to Eats fantastiskt goda desserter. Vi rekommenderar att prova pumpapajen eller banan- och valnötskakan. 

Om du vill komma för att äta frukost, brunch eller lunch så är det bra att komma tidigt. Det är ofta en liten kö utanför eftersom stället är extremt omtyckt. Men när du får maten på bordet kommer du förstå varför och det kommer att vara mer än väl värt väntan. Maten är något utöver det vanliga, portionerna är stora och servicen vänlig och uppmärksam. Du kommer att lämna Good Enough to Eat glad och nöjd och mer redo än någonsin för en lång dag i staden. 

Ägaren Carrie Levin har skrivit två kokböcker och har över 35 års erfarenhet som kock och hon vill gärna lära ut hemligheterna om Good Enough to Eats populära mat. Därför erbjuder hon en två till tre timmars matlagningkurs för dem som är intresserade att utöka sitt kunnande i köket. Om du har möjlighet, varför inte krydda din nästa New York-resa med nya kunskaper och inspiration som kock?

Öppettider: mån-fre 08.00 - 16.00, mån-tors, sön 17.30 - 22.30, fre-lör 17.30 - 23.00, lör-sön 09.00 - 16.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan