Chocolate Bar

Chocolate Bar är paradiset på jorden för alla dem som älskar choklad, och vem gör inte det? Här kommer du att finna den bästa tänkbara choklad i alla dess former och varianter, alla speciellt framställda för vuxna. Chocolate Bar hittar du på 19 Eight Avenue och de har även en systerbutik i New Jersey för dem som har vägarna förbi där. I butiken kan du inte bara hitta den perfekta chokladen och läckra tryfflar, de serverar även kaffe och varm choklad tillsammans med omsorgsfullt utvalda bakverk som exempelvis deras egna, hemmagjorda brownies. 

Chocolate Bar säljer enbart kvalitetschoklad som är helt fri från konserveringsmedel och konstgjorda smakämnen. De har ett stort utbud av olika presentförpackningar som självklart liksom chokladen är handgjorda. Kvalitet är det viktigaste hos Chocolate Bar och de har vunnit flertalet priser. För att nämna några så har de blivit utnämnda till " Best New York Chocolate Store" av Time Out 2007 och de har även samlat på sig imponerande utmärkelser som "Best Hot Chocolate", "Best Gourmet Store", "Best Dessert" och "Best West Village Shop" av Citysearch. Även Chocolate Bars grundare Alison Nelson har vunnit ett stort antal utmärkelser för hennes arbete.

Denna butik bör inte missas, vare sig du vill själv prova på deras läckerheter eller om du är på jakt efter den ultimata gåvan att ta med dig hem till din familj, vänner och bekanta.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan