Good Morning America (ABC)

Good Morning America

Good Morning America är en riktig långkörare som visats på ABC sedan den 3 november 1975. Precis som namnet avslöjar är det en morgonshow och showen sänds på vardagar mellan klockan 7:00 och 9:00. Helgversionen av Good Morning America sänds lördag-söndag klockan 8:00 och varar endast en timma. Good Morning America innehåller nyheter, väder, intervjuer med gäster och småprat. Det är lite som Nyhetsmorgon på TV4 och innehåller en blandad kompott med nyheter och historier som intresserar de flesta.

På vardagar leds showen av programledarna Robin Roberts och George Stephanopoulos. Med i programmet finns även nyhetsuppläsaren Josh Elliott, väderpresentatören Sam Champion och livsstilsreportern Lara Spencer. På helgerna är det Bianna Golodryga och Dan Harris som håller i programmet. Ginger Zee presenterar vädret under helgen och Rachel Smith leder en del av programmet som kallas Pop News.

Good Morning America sänds från Times Square Studios som ligger på Broadway och 44th Street, Manhattan. Det är ett av de mest populära morgonprogrammen i Amerika. Showen sänds live så de filmar samtidigt som de sänder, alltså mellan klockan 7:00 och 9:00 på morgonen. Biljetter till showen delas ut gratis. På hemsidan gma.yahoo.com kan man fylla i ett formulär för att få biljetter. Där väljer man tre olika datum man är intresserad av, skriver något intressant om sig själv och sitt ressällskap och hoppas på att få biljetter. Producenterna läser alla brev och ett intressant brev ökar dina chanser att komma med. Man kan även få standby-biljetter samma dag som inspelningen. För dessa biljetter gäller det att komma dit en stund innan inspelningen och har du tur kan du få en biljett. Helgversionen av Good Morning America spelas inte in på Times Square och till detta program kan man inte heller få biljetter.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan