Restaurant Daniel

Restaurant Daniel är en New York restaurang som namngetts efter dess ägare Daniel Boulud. Boulod härstammar från början från Frankrike men har varit verksam i USA sedan 1980-talet. Han är mycket känd både i och utanför New York för sin kokkonst. 

Det är främst fransk inspiration som råder på Restaurant Daniel i New York. I denna nyrenoverade lokal kan man njuta av såväl genomtänkt mat som inredning. Restaurangen kan också erbjuda sina gäster vin från den egna vinkällaren. Här kan uppåt 25000 flaskor samlas och man har ett urval av 2000 olika viner. Det är självklart tänkt att även en gäst med liten budget ska kunna njuta av vin till sin måltid och därför är utbudet starkt varierat. I den speciella källaren är alla flaskor redan korrekt tempererade för att serveras till gästen. 

Det finns möjlighet att hyra ett privat rum för de som vill anordna en privat tillställning. Även stora högtider inbjuds att firas här. Bröllopsmiddagar är ett exempel på något man gärna bistår med. Man är så van att evenemang hålls på restaurangen att det finns speciellt dedicerad personal till ändamålet. 

Maten på restaurangen erbjuder något för alla smaker. Såväl enskilda rätter som färdig menyer erbjuds gästen, även en speciell för vegetarianer. 

Vill man boka in en måltid på Restaurant Daniel har man möjlighet till detta alla dagar utom söndag. Slips är något som är önskvärt för de manliga gästerna på restaurangen. Även kavaj eller liknande är uppskattat. Man hittar restaurangen på 60 East 65th Street. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan