Osteria del Circo

Osteria del Circo är en fin italiensk restaurang i New York. Den öppnade 1996 och är en del av ett familjeföretag. Familjen Maccioni är den samma som står bakom restaurangen Le Cirque som också finns i New York. Kocken Sirio, hans fru och två av deras söner har alla ett finger med i spelet när det gäller retsurang Osteria del Circo.

Den italienska maten som servers här kan drygt 120 personer ta del av samtidigt. Det finns också mer utrymme i baren och på den vackra terrassen. Ca 30 personer får plats på vardera ställe och här kan man ta en drink medan man väntar på ett bord eller ska vidare ut i staden som aldrig sover. 

Det finns en stor meny att välja från och det kan ta tid om man har svårt att ta beslut. Såväl enskilda rätter som färdiga menyer finns att välja på för gästerna. Självklart finns det alltid viner att matcha den valda maten med. Menyn följer restaurangens italienska inspiration och de rätter som erbjuds har alla mer eller mindre en italiensk förlaga. 

Är man inte på humör för att sitta på en restaurang en hel kväll eller om man bokat ett bord för sent kan man beställa maten. Det är både möjligt att beställa hem maten till dörren eller beställa för avhämtning på restaurangen. 

Restaurang Osteria del Circo hittar man på 120 West 55th Street. I närheten har man den sydliga delen av Central Park. Även Broadway och New Yorks museum för modern konst finns i närmsta kvarteren. 

Öppettider: alla dagar 17:30 - 22:30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan