Mercher Kitchen

Mercer Kitchen är en restaurang som är knuten till den kände kocken Jean Georges, som bland annat har en restaurang som namngetts efter honom själv. Denna kände kock sprider en hel del av sin stjärnglans även till Mercher Kitchen. 

Mercer Kitchen finns på Mercer Hotel i New York i det område som kallas SoHo. Här öppnade man sin verksamhet 1998. Inredningen är modern och nästan åt det industriella hållet. Här sitter man i en öppen lokal med lågt hängande stora lampor med metallskärmar. Mörkt trä och bjälkar i taket matchar de varvade stolarna och bänkarna. 

På Mercer Kitchen har man ett väldigt speciellt inslag. Här har man nämligen ett öppet kök, så att gästerna kan titta in medans maten tillagas. Man har också en ovanvåning som kan förvandlas från cafe och frukostutrymme till lounge på kvällen. Allt för att möta de behov som gästerna har. Det finns också en bar på Mercer Kitchen, för den som bara vill stanna för en drink. 

Menyn på Mercer Kitchen är mångsidig och ger gästen möjlighet att ta del av restaurangen under hel dagen och alla dagens måltider. Här finns allt från den enklare pizzan till avancerade middagar med skaldjur. Oavsett vad man beställer och när på dagen man besöker Mercer Kitchen kan man vara säker på att det blir en upplevelse. 

Denna restaurang hittar man på 99 Prince Street. Bara ett park kvarter härifrån hittar man Washington Square med sin park och sitt valvmonument. 

Öppettider: mån-tors 07.00 - 00.00, fre-lör 07.00 - 01.00, sön 07.00 - 23.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan