Eleven Madison Park

Eleven Madison Park är en modern och framåt restaurang med förstklassig standard. Restaurangen finns mitt på Manhattan, i närheten av Gramercy Park och Madison Square Park. Inte långt ifrån restaurangen hittar man också Broadway.

Inredningen på restaurangen är klassisk med mycket ljusa färger och mycket glas som släpper in naturligt ljus. Man använder mycket trä som detaljer, även i golven. Inredningen har för övrigt också moderna inslag som till exempel i möblemangen. 

Maten på Eleven Madison Park fokuserar helt och hållet kring den färdiga meny som finns för 195 dollar. Den kan ändras utifrån allergier och andra restriktioner som gäster kan ha i sin kost, men i övrigt så håller man sig till den färdiga menyn. Chef över denna gastronomiska upplevelse är kocken Daniel Humm. 

Som namnet antyder så ligger restaurangen på 11 Madison Avenue. Det är enkelt att ta sig hit med kollektivtrafik. 

På Eleven Madison Park kan du få ett bord för lunch mellan måndag och lördag, medans middag är tillgängligt måndag till söndag. Det är inte en restaurang med särskilt stor anpassning till barn. Därför kan det vara bra att veta att om det finns barn med i sällskapet så bör de kunna hålla sig stilla under den stund middagen tar. Det finns inte heller en avsedd barnmeny och barn som följer med och äter bör därför kunna äta den mat som de vuxna också äter. 

Öppettider: mån-sön 17.30 - 22.00, tors-lör 12.00 - 13.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan