BLT Prime

BLT Prime

BLT Prime är en restaurang som erbjuder framförallt kött av bra kvalité. Men den som tror att det enbart är en köttrestaurang man valt att besöka har blivit delvis lurad. Ett fint och lagom brett utbud av bland annat skaldjur och sallader finns också för den som inte främst njuter av en ordentlig bit kött. Tillbehören till köttet är också omfattande, men av klassiska sorter. 

BLT Pime är en del av företaget ESquared. Företaget har ett stort antal restauranger knutna till sig med liknande upplägg. Det finns liknande restauranger som BLT Prime som istället erbjuder till exempel specifikt fisk eller hamburgare. Restaurangerna finns också spridda på ett stort antal platser i USA men också utanför landet. 

Just nu är det Andrew Matthews som sitter med titeln excutive chef på restaurangen. Detta ger honom det yttersta ansvaret för att komponera menyerna och se till att restaurangen håller uppe sin goda standard. Vinlistan på BLT Prime är också känd för att hålla en bra kvalité och innehåller många verierande viner från olika årgångar. 

BLT Prime i New York kan också erbjuda sina gäster att hålla egna evenemang på restaurangen. Olika rum med varierande storlek finns att hyra. 

BLT Prime I New York finns på 111 East 22nd Street, med bra möjligheter att ta sig hit via kollektivtrafiken. Det finns möjlighet att reservera over internet och restaurangen har öppet alla dagar. 

Öppettider: mån-tors 17.30 - 23.00, fre-lör 17.30 - 23.30, sön 17.00 - 22.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan