Bellini

Restaurangen Bellini är ett relativt nytt inslag i New Yorks överväldigande matutbud. Restaurang Bellini är bland annat kända för sina stenugnsbakade pizzor och den klassiska italienska känslan. På menyn finns också ett väl tilltaget utbud av pastarätter, samt olika rätter med italiensk prägel. Även desserterna har en känsla av Italien över sig. 

Det som skiljer restaurang Bellini från många andra restauranger på Manhattan är att man gör reklam för sig själv som ett ställe där maten inte är allt för dyr. Samtidigt är det ett ställe där atmosfären känns allt annat än billig. Med inslag av mörka träslag och tegelprydda väggar gör restaurang Bellini sitt bästa för att erbjuda sina besökare ett trivsamt ställe att njuta av sin pizza. 

För den som inte vill ge sig ut och leta efter en restaurang varje kväll under ett besök i New York kan man passa på att beställa hem mat från Bellinis. Genom diverse hemsidor finns oninebeställning från restaurangen tillgänglig. 

Är du på jakt efter restaurang Bellini hittar du den på 483 Columbus Avenue. Restaurangen finns på Manhattans västra sida, några kvarter från en komplett utsikt över Central Park. Ytterligare några kvarter bort finns det en möjlighet att titta ut över Hudson River. Tunnelbanan stannar precis i närheten, vilket gör det lätt för turister att hitta hit. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan