21 Club

21 Club har en lång historia I New York. Byggnaden som finns mitt på Manhattan byggdes redan på 1870-talet. Sedan tog det ett antal decennier innan 21 Club väl öppnade på den adress den finns idag. Tidigare hade ägarna haft en restaurang på 42 West 49th Street, men tvingades sälja denna på grund av byggnadsplanerna i området. Den nuvarande 21 Club öppnade 1930. 

Maten på 21 Club är modern och av hög klass. De olika rätterna har amerikanska influenser i en klassisk amerikansk miljö. Inredningen är nedtonad oh diskret men ger ett intryck av hög kvalité och historia. Man dedicerar också en del av sina inredningsdetaljer till den utveckling som USA har genomgått under 1900-talet. Allt från sport till industriell utveckling finns representerat. 

21 Club är en restaurang med hög standard. Detta vill man att gästerna matchar genom sin klädkod. Män som besöker restaurangen bör ha kavaj på sig. Man bör också som regel undvika jeans eller liknande vardagliga plagg. 

Om man vill äta på 21 Club bör man boka bord. De har öppet alla dagar utom söndag och finns på 21 West 52nd Street. Tunnelbanan finns runt hörnet för den som vill ha smidig transport. Det är också nära till Broadway, med sitt stora nöjesutbud. Detta skapar bra förutsättningar för att göra en helkväll av sitt besök på 21 Club. Det finns också ett anta bra hotell i närheten. 

Öppettider: mån 17.00 - 22.00, tis-lör 12.00 - 22.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan