Staten Island Burger Chef

När du besöker Staten Island rekommenderar vi dig att äta hos Staten Island Burger Chef. Här hittar du de allra saftigaste hamburgarna och godaste pommes fritsen. Vi rekommenderar att prova på deras Bacon Burger eller deras hamburgare täckt med smält amerikansk ost. Men Staten Island Burger Chef kan erbjuda mer än så. De har en stor sektion på deras meny bara för ägg och omeletter. Våra favoriter är Western Omelett som är gjord med skinka, paprika och lök eller omletten med svamp, lök och ost.

Staten Island Burger Chef hittar du på 1809 Victory Boulevard. Du kanske blir lurad av utsidan av denna hamburgerrestaurang, men när du får in din mat kan du inte bli annat än milt sagt positivt överraskad. Hamburgarna är perfekt stekta och pommes fritsen är friterade till perfektion. Personalen är alltid glad och hjälpsam och om det finns någon hamburgerrestaurang på Manhattan som är bättre, så kan vi iallafall lugnt påstå att det här är den bästa på Staten Island.

Restaurangen håller öppet mellan kl. 10.00 till 22.00 varje dag och är definitivt värt ett besök, trots resan från Manhattan. Om du är sugen på en riktigt god hamburgare så kommer du inte att bli besviken. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan