Goodburger

Hos Goodburgers fem olika restauranger hittar du enbart de bästa hamburgarna. Kanske till och med de bästa i hela New York? För dem är kvalitetsmat viktigare än snabbmat och därför är alla hamburgare gjorda på beställning. Goodburgers ledord är färskhet och de är mycket stolta över det jobb de gör. Allt deras kött kommer från familjeägda bondgårdar och köttet slaktas i deras egna anläggningar, allt för att hålla koll på kvalitén och produktionen. 

Ingen hamburgare är perfekt utan perfekta pommes frites. Hos Goodburger kan du vara säker på att bara få de bästa. De använder de finaste potatisarna och friterar dessa enbart i kolesterolfri olja även fri från tranfetter. Deras milkshake är också utöver det vanliga och tillverkas endast med glass från Vermont. Goodburgers mat är så god att de även har en catering service för events och fester. 

Du hittar deras restauranger på 636 Lexington Avenue, 870 Broadway, 800 Second Avenue, 101 Maiden Lane och 977 8th Avenue men du kan också beställa online för att slippa köa. Du kommer inte att bli besviken efter ett besök hos Goodburger så se till att sätta av en lunch eller middag vid nästa resa till New York.

Öppettider: alla dagar 10:00 - 22:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan