Chipotle

Chipotle är en mexikansk snabbmatskedja där integriteten kommer i första hand. Med det menas att de är noga med vilka råvaror de använder, vart de kommer ifrån, att djuren är väl behandlade samt ett omfattande miljötänkande. Hela Chipotles koncept är väl genomtänkt och modernt. De bryr sig även mycket om ljud och lukter i deras lokaler, så musiken är noga utvald, allt för att du ska få en så trevlig matupplevelse som möjligt. 

Chipotle serverar mexikanska klassiker som exempelvis burritos och mjuka och krispiga tacos som du själv kan bestämma innehållet i. Basen är densamma men du säger själv på plats precis vad du önskar att ha för fyllning. De har ingen lång meny utan siktar på att göra få saker riktigt bra och resultatet är utmärkt. Chipotle är en stor kedja med över 50 restauranger bara i New York. Det här är ett ställe för dem som vill äta utsökt mat men som bryr sig var deras mat kommer ifrån. 

Portionerna hos Chipotle är stora och vad du än beställer så kan du vara säker på att lämna lokalen mätt och belåten. När du reser i New York bör du inte missa chansen att äta hos Chipotle åtminstonde en gång. Du kommer att imponeras av maten, inredningen och att även om det är snabbmat så är den inte alltid enkel. Chipotle är med sitt nytänkande här för att stanna.

Öppettider: mån-sön 11.00 - 22.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan