Shoppingguide New York

Shoppingguide New York

Packa inte väskan för full på din New Yorkresa, shoppingen är ett av svenskarnas favoritskäl att åka till vår favoritstad i väst, och det kan vara klokt att lämna lite plats till fynd som ska följa med hem. I staden som aldrig sover finns allt du kan tänka dig och lite till. New York och huvudön Manhattan är uppskattat för sina många stadsdelar som alla har sin unika prägel, här finns något för alla, oavsett om det är vintageshopping och second handbutiker som hägrar, eller märkeskläder och skor vi inte hittar hemma i Sverige.

I New York har många designers sina egna butiker, och där kan man se kläder och accessoarer från de allra senaste kollektionerna. Även de kläder som ligger utanför ens egen budget är ypperliga som inspiration för att utveckla sin egen stil, och vem vill inte drömma sig bort ibland och vandra längs legendariska Broadway, beundra Tiffanys skyltfönster som Holly Golightly eller leta vintagebutiker i Soho eller East Village. Kom ihåg att det finns de som lägger av plaggen redan efter en säsong, och vad som räknas och säljs som vintage kan ibland vara förra säsongens designerpärlor. 

Med den här guiden visar vi dig vägen genom New Yorks gator, berättar om de populäraste butikerna, shoppingcenterna, galleriorna och marknaderna. Tiffany's, Macy's, Bloomingdale's - Asia Market och Canal Street Market. Oavsett om du är ute efter designerkläder, skor, accessoarer och smycken, delikatesser, leksaker eller böcker finns det något för dig i den här guiden. 

New York och alla dess stadsdelar har som sagt allt att erbjuda, prioritera att utforska de områden du själv tycker låter mest intressanta, du hinner inte allt på bara ett besök! Och är du som de flesta svenskar som besöker The Big Apple, kommer inte heller ett besök att räcka. Staden är känd för att snabbt leta sin in i svenskarnas hjärtan, och många svär på att det första besöker inte kommer bli det sista. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.