Madison Avenue

Madison AvenueMadison Avenue är en av New Yorks mest exklusiva shoppinggator. Vackra byggnader och stora skyltfönster löper hela vägen från Madison Square garden till bron vid 138:e gatan. Med butiker som innehåller många av vår tids största och mest erkända märken är gatan värd en promenad även om plånboken inte tillåter så många köp. 

På Madison Avenue kan den modeintresserade hitta unika klädesplagg, skor, accessoarer och smycken från Hermes, Chanel, Louis Vuitton, Ralph Lauren och många andra märken. Längs med gatan finns flera konstgallerier väl värda ett besök. Missa inte Whitneys Museum med amerikansk konst. Flera vackra hotell och restauranger med gott anseende sätter extra guldkant på besöket. Om semesterkassan har utrymme rekommenderas ett besök på en salong eller ett spa. Du får garanterat en behandling som överglänser det mesta du upplevt tidigare. Madison Avenue är känd från många TV-serier. I New York kan man gå speciella guidade turer och besöka butiker som varit med i till exempel "Sex and the City". Den som följt med på TV kommer garanterat att känna igen sig i flera av butikerna på Madison Avenue. 

En solig eftermiddagspromenad med fönstershopping längs Madison Avenue visar upp en av New Yorks bästa sidor. Missa inte detta!

Bilder

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan