Mer om oss

NewYorkPortalen.se startades våren 2013 som en komplett reseportal för oss som älskar USA men framförallt New York som är den mest intressanta metropolen i världen. Det finns ingen stad i världen som liknar New York och denna underbara stad har allt att erbjuda för vem som helst som reser till New York.

Just nu har vi över 600 artiklar på NewYorkPortalen och det fylls på med ny information ständigt, allt från sevärdheter till viktig turistinformation inför resan till New York. Vårat mål är att bygga en komplett reseportal som kan ge dig komplett information inför resan eller under resans gång. 

Vi har plockat bort reseplaneraren tillsvidare då den inte riktigt uppfyllde alla de krav vi hade på tjänsten. Vi vet att denna funktion var ganska så populär men vi kände att det var dags att göra om den från grunden då mycket av den bakomliggande kod var gammal vilket gjorde tjänsten långsam.

Vi uppskattar alltid tips och har du tips på artiklar som vi bör skriva om eller kanske har du någon reseskildring du vill publicera så önskar vi att du kontaktar oss.

Vem driftar NewYorkPortalen?

NewYorkPortalen.se drivs av en webbyrå i Lund som heter SEOMinds och har jobbat med att bygga reseguider sen början av 2009 och har i dag ett stort nätverk med reseguider runt om i hela världen.

Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster online och just nu undergår de flesta av våra tjänster stora förändringar för att kunna möta framtida behov t.ex. så jobbar vi just nu med att göra alla våra resetjänster mobilanpassade.

Vi driver även en konsultverksamhet sidan om våra projekt där vi hyr ut våran expertis till andra företag.