Guide - New Yorks nattliv

New Yorks nattliv

New York har en hel del barer att erbjuda, det händer ständigt något spännande på någon av stadens alla barer eller klubbar. I alla delar av staden finns det ölhak, cocktailbarer och klubbar. Vissa delar mer exklusiva än andra. Det är precis som många storstäder en stad som har något för alla, man måste bara veta vart man ska gå. För många klubbar och barer ligger inte synliga för oss dödliga utan man måste veta precis vart de befinner sig och hur man ska göra för att komma in. 

En av de mest kända klubbgatorna är 25th Street i Chelsea. Gatan har fått smeknamnet "Club Row" just av denna anledning, klubbarna ligger här på rad. Här ligger bland annat den hippa klubben Marquee där dans, rökmaskiner, konserter och glamour är en självklarhet. Det är en storfavorit bland både New York-bor och turister! 

Westway är en annan klubb som är väldigt känd i staden, här är det ofta kändistätt så möjligheten att stöta på någon från filmduken är stor. Kön här är dessutom alltid lång. För att komma in gäller det att ha ett självsäkert leende på läpparna och gå direkt upp till vakten i dörren - på listan eller inte spelar egentligen ingen roll. Klubben är belägen i en gammal strippklubb och har därför en inredning som återspeglar detta tema. Här spelas schysst musik från 90-talet i högtalarna.

Tortillia flats är ett lite ovanligt ställe, här har de temakvällar varje vecka, som till exempel "Hula night" (Rockringskvällar). De serverar dessutom mexikansk mat och dryck. Ett bra ställe att äta på innan natten blir till morgon.

På 102 Norfolk Street ligger det en lite märklig bar som heter Back Room, den är dock väldigt bekant och även om man måste ta sig igenom ett antal hemliga dörrar för att hitta hit är det alltid fullt av människor. Drinkarna här serveras ur kaffemuggar och ölen ur papperspåsar, inredningen är rik och antik.

Home sweet home - 131 Chrystie Street, är en indieklubb som för det mesta har The Smiths i högtalarna. Här finner du alternativa stilar och stället är oftast fullt av dans.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.