Hells Kitchen Flea Market

New York är fyllt av fantastisk vintageshopping, men loppisälskarens givna utflyktsmål är Hells Kitchen Flea Market, utnämnd till en av te tio bästa shoppinggatorna i världen av National Geographic. Marknaden är öppen varje lördag och söndag klockan 9-17, året om med extrema väderförhållanden som enda undantaget. Här trängs handlare av alla de slag, konstnärer, samlare, kreatörer och antikhandlare. Bland kunderna finns vintagefantaster, inredare, kändisar, turister och boende i området, och alla är på jakt efter fina fynd bland de tusentals saker som är till salu. 

Till försäljning finns antika möbler och 1900-talsdesign, vintagekläder och skor, smycken och accessoarer, antika kameror och andra äldre teknikföremål, prydnadsföremål från förra århundradet och äldre, amerikakoffertar och andra samlarföremål. Man hittar också gott om äldre kartor och vykort, kataloger, tidningar, vinylskivor och annan kuriosa. 

Allt är inte vintage, men mycket är det. Av nytillverkade varor finns, utöver det typiskt asiatiska som sig bör i Chinatown, många försäljare av smycken. Storleken på marknaden kan variera och så även utbudet, det ligger i loppmarknadens natur. Det kan vara värt att ge det ett par besök, då man ena gången kan gå tomhänt därifrån för att nästa gång hitta precis vad man inte visste att man letade efter. 

Endast öppet på lördag till söndag 09:00 - 17:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan