Asia Market

Mitt i stadsdelen Chinatown ligger, som sig bör, en av New Yorks bästa östasiatiska matmarknader. Här trängs märken och matprodukter från hela sydostasien i hyllorna och vare sig det är thai, vietnamesiskt, indonesiskt, koreanskt, kinesiskt, japanskt eller filippinskt som lockar finns de rätta ingredienserna hos Asia Market Corp. Skylten och entrén kan tyckas anspråkslös, men låt dig inte luras, innanför dörrarna väntar en upplevelse. Du kommer inte bara att hitta de ingredienser du letar efter till receptet utan även varor och produkter du aldrig hade anat existerade, så detta kan vara stället att hitta helt unika souvenirer och presenter. 

Den stora gruppen New York-bor av asiatiskt ursprung är ett kundunderlag tillräckligt för att butiken ska kunna importera udda varor som ingen annan butik vet att beställa hem, och personalen är väl bevandrad inom asiatisk matlagning och kan hjälpa dig hitta vad du söker. 

Har du under någon resa till sydostasien träffat på delikatesser du sedan inte fått tag på någon annanstans är det här du ska leta efter dina favoriter. 

Butiken är ren och prydlig, personalen är kunnig och pratar engelska, priserna är mycket överkomliga och det går utmärkt att betala med kreditkort. Passa på att få med dig ovanliga kryddor och roliga oväntade presenter hem till Sverige.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Astrid P

Ett måste för den som gillar marknader! Varför vill man besöka en asiatisk marknad när man besöker New York egentligen?

Det undrade vi också, men denna marknaden var faktiskt väldigt häftig och det är som att besöka Asien. Fast det är i New York.

Rekommenderas varmt!

karta
karta
Förstora kartan