Tip Top Shoes

Tip Top Shoes är en skoaffär du inte ser maken till på andra ställen. Här blandas mängder av välkända skomärken längs hyllorna. Och priserna är riktigt bra. Missa inte ett besök hos Tip Top Shoes nästa gång du är i New York. Det finns särskilda avdelningar för män och kvinnor. Reser man som familj är Tip Top Shoes ett riktigt bra val. Det finns en särskild sektion fylld med riktigt trendiga barnskor. Skor för växande fötter kan lätt bli en ganska kostsam historia.

Tip Top Shoes kan kännas lite stökig men personalen är serviceminded och hjälper mer än gärna till. Om man bestämmer sig för att köpa flera par skor kan det vara värt att be att få skorna skickade. På det sättet blir det riktigt prisvärt eftersom man slipper skatter och avgifter.

Tip Top Shoes är sedan starten ett familjeföretag. Sedan starten 1940 har Tip Top Shoes satsat på bekväma och fotriktiga skor. Butiken är belägen på 72:a gatan på Manhattans västra sida. Ett besök innebär enorma möjligheter när det kommer till skor. Tip Top Shoes är den första skoaffären i USA med Ecco-skor. På hyllorna i butiken hittar man kända märken som Clarks, Martens, Adidas, Fly London och Keds.

Öppettider: måndag - onsdag, fredag - lördag 09.30 - 18.30, torsdag 09.30 - 19.30, söndag 11.30 - 17.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan