Suarez Handbags

Mr. Suarez grundade 1938 sin första butik och har sedan dess försett kvinnor från hela världen med kvalitet och mode. Suarez är specialiserade på handväskor, bälten och accessoarer tillverkade i vackert skinn. Designen är helt unik och har dragit till sig celebriteter som Melania Trump, Uma Thurman och Hillary Clinton.

Affären är belägen på femte avenyn, i de mer exklusiva kvarteren. Allt sedan 60-talet har familjen Suarez samarbetat med tillverkare från Italien. Hemligheten bakom de fantastiska produkterna är väl bevarad inom familjen vilket gör väskorna ännu mer attraktiva. Den nuvarande designern av produkterna är Matthew Suarez. 

Att Suarez är ett familjeägt företag innebär en helt unik service. Kunskapen om mode, materialval och kvalitet har växt fram genom år av erfarenhet. Detta visar sig när man som kund ber om hjälp. Det finns en väska eller accessoar som passar alla smaker och personligheter. För den som är intresserad av att besöka Suarez, kan det vara bra att veta att butiken har utförsäljning i januari och juli. Annars är produkterna av det dyrare slaget. 

Femte avenyn är en mysig gata att strosa längs. Missa inte Suarez affär om du är i New York. Här handlar det inte om ett märke som sticker ut utan om äkta kvalitet och genuint hantverk. Något som inte alltid är lätt att hitta.

Öppettider: Måndag - Lördag 10:00 - 18:00, Söndag 12:00 - 17:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan