Phillip Lim

Modedesignern Phillip Lim föddes i Bankok 1973. År 2005 skapade han tillsammans med sin affärskollega Wen Zhou ett eget märke som fick namnet 3.1 Phillip Lim. Sedan starten har märket fått mycket uppmärksamhet. Man kan beskriva det som en kommersiell succé. Phillip Lim har vunnit priser för kollektioner för såväl män som kvinnor.

Phillip Lims design beskrivs i tidningar som genomarbetad utan att vara för vacker. Flera Damtidningar lyfter märket till skyarna och menar att 3.1Phillip Lin skapar kollektioner som gör alla kvinnor vackra. Det är inget dåligt omdöme.

Phillip Lim har butiken centralt belägen på Mercer Street, nummer 115 i New York. Med sin vita inredning och vackert spröjsade fönster påminner butiken om ett galleri, där kläderna hänger upphängda som konstverk längs med väggarna. Den eleganta och samtidigt avslappnade stilen skapar en helhet som är oemotståndligt. Missa inte ett besök hos Phillip Lim vid nästa resa till New York. Priserna är överkomliga i jämförelse med många andra märken. Reser man i början av december eller juni finns möjlighet att hitta kläder till betydligt lägre priser. Phillip Lim har skapat ett märke som är lika snyggt på gatan som på festen. Kläderna får alla bärare att bli vackra och de är bekväma att bära.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan