Fossil

När Fossil grundades 1984 profilerade man sig genom att skapa klockor som inte bara var till för att visa tid utan även såg fantastiska ut på handleden. Sedan dess har Fossil alltid legat i framkant när det handlar om att hitta vackra lösningar för funktionella saker som klockor.

Under 90-talet expanderade Fossil sin verksamhet från att primärt handla om klockor till att även handla om accesoarer som bälten, handväskor och solglasögon. Senare tillkom smycken och år 2000 introducerades Fossils eget jeansmärke. Numera finns kläder till både män och kvinnor. På fossils globala hemsida, www.fossilglobal.com, kan man ta del av katalogen med olika typer av produkter och kollektioner.

Fossil arbetar med ett designteam som håller ögonen på de senaste trenderna för att kunna skapa något nytt och unikt. Fossil säljer sina produkter till återförsäljare över hela världen. Butiken i New York hittar man på 34:e gatan mellan 5:e och 6:e avenyn.

Fossil har hjärtat i vintage och personlig stil. Kläder och accessoarer känns genomtänkt och klassiskt. Hinner man inte med att besöka Fossils egen butik återfinns produkterna i affärer som Saks. Priserna är relativt höga, men när det gäller en klocka är det en livsinvestering, som både ska hålla och se snygg ut under många år. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan