Boutique Ludivine

Boutique Ludivine representerar det franska modet i New York. Med designer´s som Vanessa Bruno, Golden Goose och Jerome Dreyfuss skapas lyxiga och lättburna kläder och accessoarer. Kläderna känns feminina och chica för den moderna kvinnan. Ägaren Ludivine reser regelbundet till Paris för att leta trender och nya designers till butiken. Hon står själv i butiken med jämna mellanrum och bidrar till rummets värme med sitt engagemang för kläderna på hyllorna.

Boutique Ludivine grundades 2005 och har två butiker centralt belägna i New York. När man kommer in i butikerna möts man av vackra trägolv och vita väggar, något som låter kläderna som är vackert upphängda komma till sin rätt. Lexington avenue på västsidan är kanske inte den charmigaste gatan i New York men Boutique Ludivine hjälper till att lyfta upp ett relativt trist område rejält.

När man handlar kläder i Boutique Ludivine betalar man för kvalitet och utsökt design. Inget är lämnat åt slumpen. Priserna är relativt höga men kläderna stannar garanterat kvar i garderoben i många år. I slutet på säsongerna utlovas utförsäljning på upp till 50 procent av ordinarie pris. Det kan vara väl värt att leta efter resor i samband med utförsäljningar om man är ute efter att fynda kläder och önskar en fransk garderob.

Öppettider: Måndag - Lördag 11:00 - 19:30, Söndag 12:00 - 18:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan