Alice Olivia

Alice Olivia grundades av designern Stacey Bendet 2002. Sedan starten har märket fått enorm uppmärksamhet och värderas idag till över 50 miljoner dollar. Kollektionerna säljs i många butiker över världen. I New York, Los Angeles, Malibu, Greenwish och South Hamton finns märkets egna butiker.

Stacey Bendet växte upp i en textilintresserad familj och fick därmed med sig en känsla för mode redan tidigt. Hon har själv varit på Vanity Fairs lista över bäst klädda kvinnan i två år. Bendets kläder bärs av celebriteter som Sienna Miller och Gwyneth Paltrow.

Kläderna från Alice Olivia är kända för sin passform. Sedan starten har flera kollektioner utvecklats. I affären i New York finns klänningar, skor och fantastiska byxor. Visa kollektioner är skapade för jobbet, andra helt för fest. Numera finns kläder serier skapade för barn. Blandningen av elegans och lekfullhet gör Alice Olivia till ett märke helt i sin egen klass. 

Alice Olivia är inget budgetalternativ, men i jämförelse med många andra märken är priserna humana. Det kan vara värt att leta efter tider för utförsäljning. Butiken är belägen på västra Manhatten, 40:e gatan. Det är roligt att se kläderna på plats. Vill man sedan göra en beställning via nätet skeppas kläderna utan extra kostnad. 

Öppettider: måndag - fredag 10.00 - 19.00, lördag 12.00 - 18.00, söndag 12.00 - 17.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan