The Original Soupman

The Original Soupman

Om du förväntar dig att mötas av ett "No soup for you" efter att ha sett Jerry Seinfeld besöka The Original Soupman kommer du tyvärr bli besviken. The Original Soupman är en ikonisk restaurangkedja som tar emot alla besökare med öppna armar - och då menar vi verkligen alla. Med ett nästintill oändligt utbud av soppor finns det någonting för såväl köttälskaren som veganen, samtidigt som allergiker kan äta sig mätta i lugn och ro. 

Kedjan har ett antal restauranger spridda över New York, av typen "on the go". Det är snabba ryck som gäller och du äter på stående fot eller tar med dig din mat hem. Till soppan får du bröd, frukt och en chokladbit, och om du av någon anledning inte känner för soppa går det lika bra att beställa en sallad, en macka eller en smoothie. Ett hett tips är dock att prova den smått legendariska hummersoppan Lobster Bisque, som får saliga lunchgäster att komma tillbaka om och om igen. 

Den som gör ett besök på The Original Soupman för Seinfeld-känslan kommer heller inte bli besviken, trots att personalen är trevlig och servicen god. Originalskyltarna finns på plats, och igenkänningen är hög. Flera av restaurangerna säljer dessutom souvenirer och merchandise. Du kommer garanterat få en upplevelse, oavsett om du är ett Seinfeld-fan eller inte, och även om restaurangen på 259A W, 55th Street är den som figurerat i TV, så är samtliga av de åtta restaurangerna i New York city värda ett besök. 

Öppettider: mån-lör 11.00 - 20.00, sön 11.00 - 19.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan