Boka nu
från: 1861 SEK per natt

W New York - Downtown

Adress: 123 Washington Street, New York, NY, 10006 USA

Lyxig vistelse vid Wall Street med W New York - Downtown

W New York - Downtown är ett högklassigt hotell mitt i hjärtat av Manhattan (ingång från Albany Street), bara några hundra meter från bland annat Ground Zero och Wall Street. Här finns en fantastisk utsikt över så väl Manhattan som det omgivande vattnet. Hotellet har en spektakulär inredning, med bland annat en gigantisk kristallkrona av den brittiske glaskonstnären Bruce Munro i entrén. Rummen har hög bekvämlighet och lyxkänsla, med en unik inredningsstil där gammalt och nytt och lokalt och globalt blandas på ett lekfullt vis. Standardutrustning i rummen är bland annat storbildsteve med kabelutbud och dvd-bibliotek, helfönster, arbetsyta, air-condition och lyxig säng, 

Stort utbud av faciliteter och tjänster

Här finns också bland annat en klassisk amerikansk grillpub (även med leverans till rummet om så önskas), en mysig cocktailbar och ett eget gym. Inte minst går det också utmärkt att sköta sina affärsärenden i hotellets Wired Business Center med arbetsytor, laptops, skrivare och höghastighetsinternet.

Service 24 timmar om dygnet

På W New York - Downtown finns högklassig service 24 timmar om dygnet, inte minst i form av tjänsten Whatever/Whenever – som är precis vad det heter och bland annat står till tjänst med reseinformation, restaurangbokningar, biljettbokningar, barnpassning och andra praktiska bestyr. På hotellet finns dessutom en rad tjänster för att ditt husdjur ska trivas i form av bland annat djurvänliga miljöer, djurleksaker, hundpassning och veterinärs- och omvårdnadstjänster.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan