Boka nu
från: 1568 SEK per natt

The Michelangelo

Adress: 152 W 51st St, New York, NY, 10019 USA

Tidlös italiensk lyx på The Michelangelo

The Michelangelo är ett lyxhotell i Midtown på Manhattan som beskriver sig själva som ”lyxigt, tidlöst och väldigt italienskt. Här bor du bara några steg ifrån så väl Times Square och teaterdistriktet vid Broadway som Central Park och femte avenyn. Atomsfären är lugnt och passar perfekt för så väl affärsresenären som den som åker på sin fridtid. Här finns det utmärka sängar, badrum i marmor och gott om plats för att koppla av och ta det lugnt. Här kan du välja mellan flera olika rumstyper beroende på behov och önskemål, bland annat en mindre eller en större svit. Alla rumstyper har ett rikt standardutbud med bland annat minibar, högklassig teve- och ljudanläggning och tjänster så som butler (vid efterfrågan) och gratis transport till finansdistriktet Wall Street under börsens öppettider.

Perfekt för möten och bröllop

The Michelangelo har några av New Yorks främsta mötesrum, med ett brett spektra av rum för affärsevents så väl som sociala tillställningar. I ett rum kan 80 deltagare samlas, och på hotellet finns även en privat matsal som servas det skickliga teamet bakom mat oh catering. Allt i en atmosfär som präglas av designermattor och fascinerande konstobjekt som skapar en imponerande och prestigefylld atmosfär. The Michelangelo har även stor erfaren het av att ordna bröllopsfester med hög perfektion i alla detaljer.

På hotellet finns en concierge som kan ge goda råd om det mesta vad gäller New York, och andra tillgängliga faciliteter är bland annat en trevlig loungebar och ett högklassigt fitnesscenter som är öppet hela dygnet.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan