Boka nu
från: 1713 SEK per natt

The Marcel at Gramercy

Adress: 201 E 24th St, New York, NY, 10010 USA

The Marcel at Gramercy – en lyxoas med lugn på Manhattan

The Marcel at Gramercy är en inbjudande oas till lyxhotell som ligger i en av de lugnare delarna av Manhattan, Gramercy District. Här går det utmärkt att vila upp sig mellan varven, samtidigt som hotellets läge på Manhattan givetvis innebär att det aldrig är långt till det mesta staden har att erbjuda i form av nöje, shopping, sevärdheter och dylikt. Flera av de mest berömda stadsdelarna på Manhattan är fortfarande inom fullt rimligt gångavstånd, så som East Village, SoHo, Chelsea och även femte avenyn. Hotellet ligger för övrigt precis vid restaurangspäckade tredje avenyn, vilket gör att du alltid har ett enormt och varierat matutbud precis runt hörnet.

Mysiga miljöer att trivas i – från ditt rum till lobbyn

I The Marcel at Gramercy ligger också en egen mysig bar och restaurang, the Polar Lounge. I lobbyn på hotellet finns bekväma sittplatser en mysig gaseldad brasa – ett perfekt sätt att starta dagen på, oavsett om du är i New York på grund av affärer, någon speciell händelse eller på semester. Här finns en concierge som kan bidra med information om populära platser, till exempel Central Park, Times Square, Empire State Building och så vidare.

Hotellet har över 136 rum, som alla använder sig av en trendig inredning och erbjuder stor bekvämlighet. Sängarna är specialtillverkade och sängkläderna av italiensk frotté gör det lätt att trivas. Här finns även möjlighet att få en lyxig hotellspabehandling. På hotellets tionde våning finns ett business center med bland annat gratis internet och utskrifter.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan