Boka nu
från: 1787 SEK per natt

The Empire Hotel

Adress: 44 W 63rd St, New York, NY, 10023 USA

The Empire Hotel – avskilt, bekvämt och välutrustat

På The Empire Hotel är rummen lyxigts utrustade och stilfullt inredda, i en stil som hämtat inspiration från så väl närliggande Central Park som Lincoln Center och erbjuder en sofistikerad bekvämlighet. Sängarna är draperade med italienska linnen och det finns bland annat platteve, minibar, gratis trådlöst internet och möjlighet att beställa in mat på rummen. Hotellet har också ett eget fitnesscenter som får användas utan kostnad, liksom conciergeservice, bevakning 24 timmar om dygnet för maximal trygghet, tvättjänster, parkeringsmöjligheter och erbjuder limousineservice och SUV:er med chaufför.

Gott om plats och fantastisk utsikt från takyta

Här finns också mötesytor för upp till 250 personer, som går utmärkt att använda för så väl affärsevents som andra tillställningar, till exempel bröllop. På taket av byggnaden finns en terrass med restaurang och bar, vilket ger en strålande utsikt och en härlig miljö att koppla av i, ed utsikt över Hudson River, Central Park och Lincoln Center. Under vissa tider av året är även en pool öppen.

Hotellets utmärka läge i ett avskilt hörn av 63:e gatan på Manhattan ger närhet till utmärkta shoppingdistrikt och restauranger, med ett av New Yorks bästa utbud. Inuti hotellet finns också flera olika alternativ att välja mellan om man inte känner för att ge sig iväg för en måltid, så väl i form av en lobbybar som serveringen på taket och den genuina restaurangen Ed’s Chowder House.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan