Boka nu
från: 1713 SEK per natt

The Alex

Adress: 205 E 45th St, New York, NY, 10017 USA

The Alex – En lyxig hemtam oas mitt på Manhattan

The Alex är en lugn och sofistikerad oas mitt på Manhattan som erbjuder lyxiga rum med en klassisk bostadskänsla – så att du snabbt känner dig hemma och kan koppla av mellan varven i metropolen. Perfekt även för längre vistelser! Hotellet ligger i Midtown Manhattan (på 45th Street), nära bland annat Grand Central Station, shoppingmeckat Fitfht Avenue och inte minst Times Square.

Specialdesignade rum med full utrustning

På The Alex finns rum med bland annat storbildsteve (LCD), två telefoner, dvd- och cd-anläggning, frottélinnen, fritt internet (WiFi), badkar och kök. Större rum och sviter finns att tillgå. Hotellet är fyrstjärnigt och alla rum är designade av bostadsarkitekten Costas Kondylis och har högklassiga specialtillverkade möbler av designern David Rockwell. Här får du tillgång till ett modernt gym, The Alex Fitness Center 24 timmar om dygnet, dessutom möjlighet till parkering hela dygnet. Hotellet har portvakt, som kan hjälpa till med en rad tjänster. Här finns även chans att få till exempel spabehandling, barnvakt och privatträning. Det finns även anläggningar som husdjuren trivs i. Restaurangen Atrium i hotellet erbjuder utsökt servering av dagens alla måltider.

Utmärkta faciliteter för affärsresan

The Alex passar alldeles utmärkt för affärsresenären. Här finns utmärka anläggningar att tillgå för möten och sammanträden, lyxiga middagsbjudningar och arbetsytor – bland annat en takterrass med servering på en anslutande byggnad.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan