Boka nu
från: 1068 SEK per natt

Ramada Staten Island Hotel

Adress: 535 N Gannon Ave, Staten Island, NY, 10314 USA

Hotellet Ramada Staten Island Hotel är ett tvåstjärnigt hotell som av många beskrivs som både trevligt och prisvärt. Hotellet ligger på Staten Island och du har härifrån relativt nära in till Manhattan och allt som finns att göra där. Hotellet har 69 stycken rum att erbjuda, både för rökare och icke rökare, med sängar i olika storlekar beroende på vad du önskar och föredrar. Även rum anpassade för rullstolsbundna finns att tillgå på hotellet.

Som gäst på hotellet Ramada Staten Island Hotel erbjuds du en gratis frukost, sen utcheckning och kontorsfaciliteter om du har jobb med dig som måste tas tag i. Hotellet är utrustat med luftkonditionering och om du har behov av att använda internet finns det att tillgå trådlöst och kostnadsfritt på hotellets rum. Hotellet erbjuder också rum utrustade med enklare kök om du vet med dig att du kan komma att vilja äta en del måltider på hotellet istället för att gå ut och äta.

Om du kommer med bil är det inget problem, Ramada Staten Island Hotel erbjuder nämligen parkering, både för personbilar och för bussar och lastbilar, beroende på vilken typ av fordon du kommer med. På hotellet finns också tillgång till gym om du inte vill tappa formen under semestern.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan