Boka nu
från: 1375 SEK per natt

King & Grove New York

Adress: 29 East 29th Street, New York, NY, 10016 USA

King & Grove New York – bo där staden växer mest

King & Grove New York ligger mitt i ett av Manhattans snabbast växande kvarter och har sin adress på 29th East Street, vilket gör detta lyxhotell till en idealisk hemvist för både affärsresenärer och fritidsresenärer. Hotellet ligger bara några kvarter från flera av New Yorks mest kända byggnader och områden, så som Empire State Building, Bryant Park och modedistriktet, samt området runt Madison Square Park inhyser några av New Yorks allra trendigaste boutiquer, restauranger och barer.

Utmärkt komfort och service

Hotellet är nyrenoverat och rummen har fantastisk bekvämlighet, inte minst vad gäller sängarna, och stora och fräscha badrum och riktigt vass utrustning vad gäller teve och ljud, bland annat. Här kan man välja mellan en rad olika boendeformer, som passar olika resesällskap och olika krav och behov. I hotellet finns även ett stort utbud av service: en mysig cocktaillounge i lobbyn, en bra restaurang som serverar dagens tre stora mål, ett business center som är öppet dygnet runt, och ett fitness center som också alltid är tillgängligt. Här finns det även möjlighet att parkera dygnet runt, och det finns möjlighet att använda conciergetjänster.

King Hotel är en ny livstilshotellkedja som kännetecknas av moden lyx och som hämtar inspiration från många olika håll. Kedjan har hotell på några få utvalda platser runt om i världen, bland annat i New York på Manhattan, samt ett i Brooklyn.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan